Budjetti

tiistai 8. syyskuuta 2015

Pienen pieni arvonta lukijavieraille ;)

Kuten aamulla jo kirjoittelin, olen vieläkin ihan pöllämystynyt tuosta äkisti pompanneesta kävijäluvusta. Joten pieneen mieleenhän pälkähti ajatus pienestä arvonnasta, noin vähän niinkuin porkkanaksi kommentoimiselle! ;)
(Ja vaikka senkin takia, että näyttäisi olevan 52 päivää siihen kun me tahdotaan (toivottavasti) kuuluvalla äänellä!)

Ja oikeasti minähän ajattelin sillon blogin luodessa, että tuskin tänne kukaan ikinä eksyy, mietin moneen kertaan onko mitään järkeä jne. Noh... 1434 kävijää myöhemmin kirjoitan tätä postausta herkistyneessä tilassa.
Suuri kiitos kaikille kävijöille!



Eli säännöt on yksinkertaiset: Jätä tämän postauksen kommentti, kommentin sisällöllä ei ole mitään määrättyä juttua, voit vaikka kertoa minkälainen sää siellä on, toki myös olisi kiva lukea että mitä kautta olet blogiini eksynyt, oletko tykännyt jne. Liitä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi tai linkki blogiin, jotta pystyn ottamaan voittajaan yhteyttä kun arvonta on suoritettu.
Arvonta tullaan suorittamaan viikon päästä tiistaina, eli 15.9.  hatusta nimi vetämällä, saa nähdä toimiiko onnettarena M, joku meidän pienistä karvasista perheenjäsenistä vai kuka.

Mitään hirveän huikeaa, kimaltelevaa ja säihkyvää, vilkkuvaa ja välkkyvää blingbling -palkintoa en valitettavasti pystynyt kehittämään, mutta yksi onnellinen voittaja saa 10e lahjakortin Ikeaan (ladattu tänään 8.9.2015), jonka postikusti sitten kirjekuoreen pakattuna toimittaa perille. Lisään huomenna kuvan tuosta lahjakortista, tällä hetkellä nukuttaa jo sen verran pahasti että en enään jaksa lähteä sitä kaivamaan laukusta ja kuvaamaan :D
Niin ja Ikea tai muukaan taho ei ole mitenkään päin osallinen tähän arvontaan, eli on ihan minun omalla kustannuksella, ajalla, huvilla ja viitseliäisyydellä teille kehittämä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti