Budjetti

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Polttaripostia!

Vaikka tänään onkin kamalan hyvä päivä ihan sen takia että kuukauden päästä tähän aikaan on jo uusi sormus sormessa (arvatkaa muuten oliko tänään päivällä alaston olo kun jätin vahingossa kihlan kylppäriin sen jäkeen kun olin lätiköinyt hiuksiin öljyä? No oli!), niin silti tämä kaikki nyt päällä oleva stressi on ihan jotain sietämätöntä  ja vee-käyrä korkeella. 
Ja siis tämän meidän tuplaantuneen stressin aiheuttaa muutto!
Tässä nyt meni asiat niin, näin ja noin, ja vaikka me pyhästi vannottiin, että jos meille uusi koti löytyy, niin häiden alla ei todellakaan muuteta, No, tässä sitä ollaan, juuri tultiin uudelta asunnolta ensimmäisiä kamoja viemästä.

Nyt sitten ollaan pyhästi luvattu, että kaikki on muutettuna hääviikkoon mennessä. Ihan sama sitten vaikka uusi koti olisi vielä ihan hujanjahan ja puolillaan laatikoita, mutta yhtäkään laatikkoa en roudaa enkä vanhaa siivoa hääviikolla. 

Muttajuu, juuri tultiin kotiin ja pääsin kurkkaan postilaatikkoon, siellä kun ei ollut päivällä vielä mitään kun kotiin tulin. Laskujen joukosta sitten löytyi kirjekuori, joka oli osoitettu 'vielä toistaiseksi Neiti X' (x:n paikalle siis sukunimeni).

Vauhdilla sisälle ja kuorta avaamaan. Sieltä löytyi kirje ja vihreä kirjekuori.
Kirje menee näin:

Arvon neiti X,

olemme tietoisia naima-aikeistanne, eikä sellainen sovi ilman asianmukaisia rituaaleja.
Sulhasenne luovuttaa teidät ennalta sovitussa paikassa ennalta sovittuun aikaan.

Pakatkaa kassi valmiiksi. Varautukaa keliin kuin keliin.
Lisäksi pakatkaa mukaan tyyny, vispilä, riisipussi sekä paketti laastareita.
Lisäohjeita löydät vihreästä kirjekuoresta.

Teitä ei tulla pelottelemaan, satuttamaan tai nolaamaan.

-Kaapparit-
Ps. Biletysmahdollisuus'

Hihitellen kirjeelle avasin sen mystisen vihreän kirjekuoren, ja meni kyllä ilme o.O -mutkalle kun näin mitä siellä oli. DISKETTI! Siis näitä jo muinais-jäänteitä. Millä hitolla toi nyt pitäisi avata?! Ei meillä ole kotona kun läppärit, M:llä toki joo yksi koneen raato vielä toistaiseksi, mutta eihän siinä ole korppuasemaa. 
M:n työpaikalta saattaa moinen löytyä, mutta ei yhtään varmaa ole... Jännä nähdä saanko tuota nyt sitten ollenkaan auki o.O



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti