Budjetti

torstai 1. lokakuuta 2015

Polttarikassi pakattu.. Ja arvonnan voittaja!

Näin onnellisesti pääsi käymään, että vaikka olin jo kaiken uskoni heittänyt tuon arvonnan suhteen, löytyi voittaja! Tosin muutaman päivän myöhässä, mutta annetaan anteeksi ;)
Ruotsalaisen kodinhärpäke-putiikin lahjakortti matkaa We Sure Do -blogin takaa löytyvälle A:lle. Raikuvat aplodit hänelle, huomenna lähtee postia! :)

Tämä päivä meni pitkälti muuttohässäköidessä, pakkasin taas muutaman laatikon ja käytiin sitten taas autollinen tavaraa viemässä uuteen osoitteeseen. Kotiin päästyä laitettiin telkkariin jääkiekot pyörimään ja erätauoilla sitten pyörin hulluna ympyrää etsimässä vaatetusta matkaan. Meinasin eka ottaa repun, mutta muuttointoinen M oli ilmeisesti pakannut reput jätesäkkiin X, Y tai Ö, joten niistä ei ollut apua. Tosin ei niihin sitten olisi mahtunutkaan kun ehkä yksi kymmenesosa tavaroista, nappasin sitten M:n melkein-cabin-kokoisen-matkalaukun. Tai siis vaatteista, pitäähän sitä nyt olla joka tilanteeseen vaatteet! Ihan normikäyttövaatteet, biletysvaatteet kun kerran kirjeessä biletysmahdollisuus mainittiin... Plus sitten lääkearsenaali, meikit, parit kengät ja ties mitä muuta. Niin ja tietenkin se pussillinen riisiä, laastarit ja vispilä. Sanomattakin selvää, että koulutetun keittiöorjan (kuten eräs ystäväni minua yhdessä tilanteessa sanoi) luontoon kuuluu miettiä onko se vispilä muovinen, teräksinen vai peräti sähkökäyttöinen. Päädyin sitten ihan tavalliseen teräsvispilään.

Riisi aiheutti myös hieman pohdintaa, pitkäjyväistä vai kelpaako puuroriisi? M lohkaisi tilanteeseen 'ei kun jasmiiniriisiä!', verraten siis tähän tän ja eilisen aikana velloneeseen turvapaikanhakijoiden ruoka-kohuun. Noh, jasmiiniriisiä ei satu taloudesta löytymään kun siitä en tykkää mitenkään päin, pakkasin sitten loput meidän puuroriisistä. Joo ihan kaiken mitä reilu puoli paketillista löytyi, se kun menisi viimeistään muutossa roskiin kun ei aleta mitään avattuja paketteja roudaamaan.

Ja jos kaapparit minua yhtään tuntee, niin ihan varmasti osaavat odottaa että laastarit on Minions -laastareita, tottakai hei tulee heti parempi mieli kun pipin päälle laittaa semmosen! Ja allekirjoittanut on mokomiin keltaisiin höpöttäjiin ihan hurahtanut.

Tyyny on vielä pakkaamatta, mutta tarvii kaiken varalta aamuisin alkaa nostaan kaksi tyynyä tuolta minun tyynypinosta matkalaukun päälle, ilmeisesti se on M:n homma sitten tavarat mukaan noukkia... Joo, ne kun ei enään laukkuun mahdu, hyvä kun ne kengät sinne sain ängettyä :D



Mitenkäs sitten se disketti?! Minä koko hiton päivän pyörittelin päässäni kysymystä 'miten hitossa ne on edes jostain disketin löytäneet saatika sitten saanut sinne tallennettua yhtään mitään?!'. Taitaa korppuasemat olla nykyisin niin muinainen juttu, että hyvä jos jonkun mummolan vintiltä löytyy joku etenaakin hitaampi kone josta korppuasema löytyy. 
M:n työpaikalta kuulemma löytyy hänen yhden työkaverinsa 'melkein kivikaudelta' oleva kone, jossa on korppuasema. Ei siis tarvinnut lähteä kirjastoon katsoon kuinka kivikautisia koneita siellä on!

Korppu lähti mukaan kun muuttokuorma vietiin, piti päästä katsomaan mitä siellä on. No ei sitten M minua sinne vienyt, kello tikitti jo lähellä 18:30, kiire katsoon jääkiekkoa! Juu, kun se oma joukkue pelaa, niin pakkohan ne pelit on nähdä, mutta se korpun sisältö minuu niin kiinnosti että olin ihan valmis uhraamaan pelin aloitusminuutit sen takia. Joo, ihan oikeesti!
 Siinä vaiheessa kun mentiin sen risteyksen ohi mistä mennään M:n työmaalle minä muistutin, että hei, toi korppu?!?

Kaapparit nyt varmaan saa slaagin kun kerron (toivottavasti sen takia eivät sentään lahtaa sulhoa!), että M sanoi, että ei siellä mitään ole, se on tyhjä. 
En nyt tiedä uskoako vieläkään vai enkö, mutta en todellakaan sitten päässyt sitä tarkistaan. Tosin nyt kun asiaa miettii, niin eihän siellä välttämättä olisi mitään ollut, paitsi joku tekstitiedosto mallia 'lällällää'. :D

Mutta kaappareille hirmusen iso kiitos nostalgia-pläjäyksestä ja parhaasta kusetuksesta pitkään aikaan! ;) Ja olipahan edes yhden päivän ajan ajatukset muualla kun pakkaamisessa, nimittäin siinä korpun miettimisessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti