Budjetti

perjantai 23. lokakuuta 2015

Viikko!!

Viikon päästä tähän aikaan tämä on jo ROUVA! Ja toivottavasti juhlapaikka on laitettuna niin valmiiksi kun me voidaan se saada (kukkien ja muiden laitto jää sitten lauantaille. 
Ja sitten ollaankin kaason, BM:n ja yhden meidän kaverin kanssa täällä härväämässä viimeisiä juttuja. Kaaso ja BM varmaan hihkuu innosta siitä työmäärästä mikä jää sinne illalle tehtäväksi, mutta ei voi mitään. Sori murut ;)

Huomenna pitäisi aamusta jo lähteä Tampereelle, sinkoilemaan shoppailun parissa suuntaan ja toiseen. Pitää hakea sitä, tätä, tota, semmosta, tämmöstä, tommosta ja ties mitä.

Me saatiin myös tänään ensimmäinen häälahja! Minä käyn yhdessä päivätoimintajutussa, siellä olen kertonut häistä vaan yhdelle ohjaajalle, kun pyysin ensiviikon vapaaksi. Ja oli muuten oikein erinomaisen hyvä syy tuolle vapaalle viikolle ;)
Tänään sitten ohjaajat yllättivät pienellä lahjalla. Saatesanoilla 'joo tiedän että et ole täällä mitään puhunut...'.No en juu, oli sitten tämä yksi ohjaaja muille juorunnut, mutta se on ihan ok, en moisesta suutu :D 
Olin niin kamalan häkeltynyt moisesta. Lahjan lisäksi sain tietenkin kolmelta aikuiselta naiselta hieman avioliittoneuvoja ;)


Hieman on kökkö kuva, oli kovin hankala kuvata, ja tietenkään en vielä raaski paketointia avata... Paketissa siis on kaksi tuikkukupiksi tuunailtua viinilasia tuollaisen koristellun peilin päällä. Ja hei, minullehan ei ikinä voi olla liikaa glitteriä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti