Budjetti

tiistai 13. lokakuuta 2015

Voihan istumajärjestys!

Tämän päivän projekti on ollut istumajärjestyksen pähkäily (M näin eilen toivoi).
Juu täällä uudessa kodissa olisi vielä vaikka mitä laittamista, mutta niin ne vaan olisi häätkin laitettava, tässähän loppuu aika ihan kohta ja ties mitä vielä roikkuu!

Joten se istumajärjestys. Olen sitä tässä nyt hyvän aikaa pähkäillyt, piirtänyt, kirjottanut, rytännyt paperia ja aloittanut alusta.. Ja uudelleen ja uudelleen. 
Vaikka onkin vaan 23 plaseerattavaa (kaaso ja bm tietenkin on korvamerkitty jo tietyille paikoille, samoin bm:n avovaimo), niin on tämä vaan hermoja raastavaa. Ja sitten vielä kokoajan laskea, että onhan nyt kaikki 
Nyt on sitten jonkunlainen raakile tehtynä paperille, tänään mennään käymään juhlapaikalla niin nähdään vähän tilannetta että onko se hyvä noin, toki helpollahan tuota vielä sitten muuttelee. 


Tosiaan tuntuu että nyt junnaa kaikki hääjutut paikallaan. Ainut mitä nyt on saatu tehtyä on tää pöytäjärjestyksen raakile, eilen käytiin tapaamassa toista opiskelijaa joka tulee meille juhliin töihin, toinen koitetaan päästä tapaamaan asap kun vaan menee aikataulut yhteen.
Häälehden taiton delegoin yhdelle kaverille kun polttareissa ilmaisi että hän auttaa kyllä jos on tarvetta johonkin. No mikäpäs on media-assarille parempi nakki kun häälehti ;)
Vielä kun vaan saisi tuolta nuo kuvat skannattua ja loput tekstit kirjotiettua, niin lähtee sitten materiaalit hänelle. Niin ja eilen illalla tuunailin sukkanauhaa. Tähän piti tulla sitä sinistä satiininauhaa, mutta sehän on jossain paikassa X, U, Ö, D tai Q. Just joku päivä sitä hipelsin ja nyt se on sitten jossain.
Mutta tuli kuitenkin kiva huolimatta siitä että sininen nauha puuttuu :)



Meinasi muuten tuossa kriisi iskeä, tajusin pari päivää sitten, että missähän ne minun hää-sukkikset on?! Ei tullut missään vanhaa kämppää pakatessa vastaan, ei ole hääkamojen joukossa, ei missään! Noh, eilen raivolla niitä etsin vanhalla kämpällä, illalla ne sitten löytyi sukkalaatikosta! Mistä olin jo jokusen kerran katsonut.. Pääasia että löytyivät, olin jo ihan valmis siihen että niitä pitää äkkiä jostain ulkomailta alkaa tilaamaan kun ei tuolla mistä nuo tilasin niitä enään ole.

Wedding countdown näyttää, että olisi 17 päivää vielä tehokasta peliaikaa saada kaikki valmiiksi. Oikeesti semmonen olo, että tässä loppuu aika kesken. Jos saan antaa yhtään vinkkiä tuleville morsiamille, niin älkää hyvät ihmiset suostuko muuttorumbaan samassa kuussa häiden kanssa!
Varsinkaan jos on yhtään stressi-erkin vikaa niinkun minussa (ja sitä on paljon).
Naamakin on sen näkönen että stressiä on ihan liikaa, kukkii kun kesäinen voikukkapelto. Ja minä en tykkää yhtään! Niin pitkän aikaa oli naama todella hyvässä kunnossa ja nyt on ihan kamala. Ja minun tuurilla tämä ei tule asettumaan ennen häitä :(

Ja jos ei muutto, jäljellä oleva aika (nojuu, hääviikon olen raivannut pelkille hääjutuille ja vanha asunto koitetaan nyt ensi viikon alkuun saamaan luovutettua) ja häihin liittyvät tekemättömät asiat vielä ole tarpeeksi, niin yksi mikä vielä aiheuttaa harmaita hiuksia on meidän talouspolitiikka. Tämä muutto nyt on syönyt ihan huolella rahaa, vaikka ei olla edes mitään uusia huonekaluja hankittu. Päätettiin, että jätetään suosiolla niiden hankkiminen sitten jonnekin marraskuulle.

Ja kaiken tän keskellä tajusin eilen illalla, että ei kyllä kiinnostaisi häät sitten karvan vertaa! Tai siis kiinnostaa, mutta ei vaan ole sitä paloa, vai miksikä nyt sanoisi.
Joo kai jokaisella morsiamella näitä tulee, mutta olisi kyllä saanut olla tulematta tänne. Kun ei nyt tosiaan voi, enkä aikoisikaan, lyödä hanskoja tiskiin. Kyllä me tästä selvitään ja häät vietetään, mutta onko sitten juhlapäivänä yhtään fiilistä mihinkään  ja olenko vaan hermoraunio stressipesä, joka ei osaa nauttia mistään :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti