Budjetti

perjantai 2. lokakuuta 2015

Polttarivinkkejä ja yläosa vihdoin kotona!

Tänään shoppailureissulla pyöriessä piippasi yhdessä vaiheessa puhelin, ja tuntemattomasta numerosta multamediaviesti. Hetken aikaa ihmettelin, että mitä joku tuntematon minulle lähettää jotain multimediaa, ja laitoin sitten ladaten tiedoston. Siellä oli tälläinen!



Arvatkaavas vaan onko nyt epäileväiset olot, koska tapahtuu, missä, mitä?!?

Se vaan on jännä juttu, että minä ja glamour ei oikein samaan lauseeseen mahduta, tosin sehän on niin pirun laaja käsite. Täytyy nyt selkeästi huomenna leväyttää toi minun laukku vielä ympäri, katsoa mitä sinne tungin, otanko jotain pois, lisäänkö sinne jotain.. Muutakin kun jotain saunakampetta pyyheen lisäksi. Ja mitkä kengät, nekin nyt sitten varmaan menee vaihtoon?!

M:llä oli tänään työpäivä Tampereella, ja minähän sen hyödynsin sitten shoppailureissuun, jonka löytöjä häihin ainoastaan ne LP:t vieraskirjoja varten. Niitä kirpparilla selatessa (halvimpia tietysti hain) ihmettelin kuinka jostain iiiiiiihan omituisista vanhoista levyistä pyydetään kirpparilla ihan törkeitä hinta. Ja minähän sitten otin tietenkin ne mitkä maksoi euron kipaleelta. Nyt vaan sitten pitäisi niihin kehittää se keskusosa uusiksi, kun edes tietäisi mitä...)

Sen jälkeen kun M:n hain työmaalta kyytiin kävin ompelijan luona, ja siellä oli taas kerran valmiina paita odottamassa. Ja voi juku kuulkaa kun se on niin eri näköinen kun viime kerralla, no tokihan se hihojen väri muuttaa paljon :D
Vielä iiiiiihan pienet fiksaukset siihen tehtiin, ja nyt se on tuolla kaapissa hameen luona. Pitihän ne sitten kotona sovitella että miltä ne näyttää yhdessä, ja hyvältä! Kuvaa tosin en laita, pidetään salaisuutena muille paitsi kaasolle ;)

Mutta nyt jotain hömppää pyöriin taustalle ja tuunaamaan sukkanauhaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti