Budjetti

lauantai 24. lokakuuta 2015

Tavaraa siellä, tavaraa täällä...

Taas on yksi shoppailureissu takana, tili melkein tyhjä ja entistä enemmän tavaraa nurkissa. Tosin onneksi meillä on sekä ulkovarasto että ISO lämminvarasto, niin sinne sai suoraan kärrätä tavarat autosta. 

Lähdettiin aamulla yhdeksän jälkeen (meillähän oli 'tapaaminen valokuvaajan kanssa' kello 12 Tampereen keskustassa ;) ) ajelemaan Tampereelle päin. Ihan ensin piti mennä Ikeaan, mutta päätettiin sitten mennä ensin Ideaparkiin palauttaan sitä paitaa mikä M:lle ostettiin sillon pari viikkoo sitten, kun ei sitä saa siististi pienennettyä. Se onneksi otettiin takaisin vaikka olikin jo siitä alkuperäisestä asetelmastaan purettu, on se hyvä kun on tuollaiset 'kuittia vastaan 6kk palautusaika' :D
Samalla haettiin Sinellistä (toivottavasti viimeiset) askartelutarpeet ja lähdettiin sitten Ikeaan, aikaa kun meillä oli vielä runsaasti. Muistilistalla oli vaan jälkkärikipot ja salaattikulhot, mutta niiden lisäksi sieltä tarttui mukaan karahveja vettä varten, niille meidän karkeille kippoja, viinilaseja (sattui löytymään samanlaisia pieniä kun juhlapaikalla on, niitä vaan ei siellä ole tarpeeksi niin piti lisää haalia) ja oli kai siinä vielä jotain muutakin.



Suunnaksi otettiin sitten keskusta, tosin piti tehdä taktinen 'käydään hei ohimennen tuolta hakeen se meidän postilaatikon laatta kun tällä puolen kaupunkia ollaan' mutka matkaan.
Kun päästiin keskustassa yhteen parkkihalliin minä 'unohdin' takin autoon, nappasin avaimet M:ltä (joka mutisi että hän tahtoo ruokaa. Juujuu, kylläkyllä rakkaani...!) ja hiippailin hakemaan sen takin, ja eilen illalla autoon jemmaamani repun.
Jouduin kyllä sitten M:lle sanomaan, että anteeksi kun olen vähän joutunut puijaamaan, mutta ei se haitannut, ei tullut eroa ja peruttu häitä siltä seisomalta :D

Oli tullut pieni sekaannus minulle paikan nimien kanssa, me oltiin siellä oikeassa paikassa missä pitikin, mutta pojat oli about rakennuksen toisella puolella. Ei onneksi sen pidemmällä :D
Sieltä ne pojjaat sitten pamahtivat paikalle, BM:n mukana oli 5 M:n kaveria, ja yksi ilmeisesti on joukon jatkeeksi liittymässä.

M sai päähänsä aivan tajuttoman kamalan peruukin ja tiaran! Naurattaa vieläkin se näky, tosin taisi nyt olla paljon hilpeämpi kun huomenna, kaiketi minun pitää ajella Treltä M sitten kotiin jossain vaiheessa hakemaan.
Yksi pojista sanoi minulle aina yhtä ihanan hurmaavalla tavallaan; 'ja sinä painut nyt vttuun täältä'. Jep, niin painelenkin, viimeinen pusu, kehotus pitää hauskaa ja autolle. 
Ei siinä kauaakaan ehtinyt meneen kun Whatsapp piippas ja tuli BM:ltä kuva, jossa M oli kolmen mellakkavarusteisiin pukeutuneen poliisin kanssa, oluttölkki kädessä :D
Siihen ei voinut muuta heittää, kun että nytkö sitä virkavaltaa jo paikalle tarvittiin ;)

Matkalla kävin sitten vielä pakollisilla meikkiostoksilla, ensi viikkoa varten tarttui mukaan puuteri ja heräteostoksena huulikiilto. Kun ei ollut mitään mieleistä kivaa huulipunaa, niin otin sitten huulikiillon, kivahan se huuliinkin on jotain sävyä saada :D


Tämän loppupäivän todellakin vietän kotona, jääkiekon ja viinipullon parissa koirien kanssa :D


Olen muuten tyylikkäästi tänne unohtanut kirjoittaa, että minä olen menossa meiltä ylijäävien tavaroiden kanssa Tampereen hääkirpputorille 15.11, eli sinne sitten vaan katsomaan josko meiltä jää jotain teidän juhliin sopivaa härpäkettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti