Budjetti

tiistai 20. lokakuuta 2015

Vielä niin paljon tehtävää, enää niin vähän aikaa...

Eilen illalla pamahti mieleen, että eihän tässä ole ehtinyt yhtään miettimään anoppivisan kysymyksiä (ja mikä tehtävä me heille kehitetään), ei 'esittelyleikkiä' (eli siis mallia 'sulhasen ensimmäinen lapsuuden leikkikaveri nouskoon ylös'), ei salatehtäviä... Ja ties vielä mitä! No onneksi tajusin nyt eikä vasta viikon päästä!

Salatehtävät tässä nyt varmaan ensin pitäisi saada kehitettyä ja nakitettua (eka kyllä tarvii googlea laulattaa josko jotain jostain löytyisi valmiina), jotta jokainen tehtävän saanut ehtii valmistautua. Sitten vasta noiden muiden kimppuun, jos ei muuta niin kaason kanssa pähkäillään niitä sitten kun kaaso tänne pääsee. Eli siis varmaan mukavasti torstai-iltana leivontapuuhien ohessa.
Kaaso siis pääsee tänne hääviikolla vasta torstai-iltana, hän kun opiskelemaan pääsi, niin meni sitten se ajatus metsään että hän olisi jo keskiviikkona tullut. Mutta hätä ei ole hirveä, kakut teen itse varmaan sillon torstaina päivällä, illalla sitten cupcake-projektia ja muuta mitä siinä nyt sitten tarviikaan leipoa, pilkkoa, sipeltää ja härveltää.

Tän päivän projektiksi, eli suomeksi sanottuna vastapainoksi muuttokamojen purkamiselle, otin meidän kuviin tulevan liitutaulun tekemisen. Me siis liitutauluun kirjotetaan kiitokset ja niistä sitten joku kiitoskorttikuvaksi.
Koska säästöliekki palaa nyt korkealla, niin ei viitsinyt lähteä ostamaan mitään puunpalaa, vaan tajuttiin että meillä tuossa korkkinen ilmoitustaulu on pyörinyt enemmän tai vähemmän turhana, niin siitä tehdään liitutaulu. M otti eilen illalla siitä kehykset irti, ja minä nyt sitten tänään olen spreijannut kehykset hopeiseksi ja mustalla liitutaulumaalilla tuota korkkitaulua sutinut.
Kehyksistä kuulkaas tuli aika päheet! Ja ihan hyvältä näyttää jo tuo liitutauluosuus, vaikka tarvii siihen vielä maalia sutata ihan huolella.


Lis. Niin ja eilen kävin meidän lähikaupassa jättämässä 'tilauksen', että minkä verran ja minkä värisiä ruusuja me tarvitaan. Nyt vaan sormet, varpaat ja muut ristiin, että sinne tulee tarpeeksi niitä vaaleita, ei paljoa nappaisi lähetä osaa metsästämään ties mitä..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti