Budjetti

perjantai 16. lokakuuta 2015

2 viikkoa!

Vaikka juuri narisin kuinka ei oikein ole mitään fiilistä juhlia kohtaan, mutta nyt se hieman taas löytyi! Mehän kuulkaa ollaan kahden viikon päästä tähän aikaan herra ja rouva vastanaineen!!
Apua!

Mihin oikeesti tässä aika on mennyt, juurihan taisin kirjottaa että 4kk vielä :D

Eilen laitoin sähköpostilla tilausvahvistuksen meidän lämpöisistä ruuista, jännä nähdä koska vastauksen saa.. Tarvii ensi viikolla käydä kyselemässä jos ei alkuviikosta tule vastausta.

Kävin myös paikallisessa S-marketissa kääntymässä, kun minähän elokuussa (muistaakseni) sinnepäin viestittelin, että jos heiltä saisi ne ruusut ostettua. Sillon sain vastauksen että sitten lähempänä mennä käymään. Sieläl nyt ei kyseinen henkilö ollut paikalla, eli maanantaina uusi yritys.

Myöskin sain vihdoinkin soitettua ELY-keskukseen hääopasteista, onneksi olin paperille laittanut valmiiksi että mihin niitä kylttejä laitetaan. Nekin pitäisi jossain vaiheessa askarrella....
Eli nyt on taas pari juttua hoidettuna, hyvä minä!

Huomenna pitäisi tehdä kunnon rykäisy meidän vanhaan kotiin ja raahata viimeset kamat pois. Tai viimeistään sunnuntaina. Alkuviikosta jos sitten saataisiin vietyä avaimet pois, saisi sitten ihan kunnon höyryllä keskittyä hääjuttuihin, sehän ei haittaa jos täällä on vielä koti puolillaan laatikoita, kunhan vaan sitten kaaso, bm avokkeineen ja yksi kaveri mahtuu tänne pe-la majoittumaan :D

Kaaso kävi viime viikolla minun puolesta Confetissa hakemassa leivontatarpeita, nyt on sitten cupcakeja varten vuoat ja koristeluhärpäkkeet, joita sitten kakuissakin toki hyödynnetään.
Ja eilen minä otin urakaksi kirjoittaa häälehden jutut valmiiksi. Ei siihen nyt ihan tule niin paljon juttuja kun minä kaavailin, mutta eiköhän siitä hyvä tule. Vielä kun saa nuo paperikuvat skannattua niin pääsee yksi ystävättäreni taittamaan lehteä.
Ja samalla totesin, että kun noita kuvia nyt löytyi, niin hyödynnetään sitten myös juhlapaikalle näkyviin. Joitain kuvia tarvii vaan sitten tulostaa paperille kun on digikuvia, mutta sen sitten tekee äkkiä, samalla kun lehteä tulostellaan.

Mutta nyt katsoon että sormukset on vielä piilossaan lakanakaapissa, jalat ylös ja värittään! En nyt pariin viikkoon ole kerennyt värittää ollenkaan, jos nyt olisi sitten semmonen relax -ilta, keräillä huomiselle voimia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti