Budjetti

perjantai 11. joulukuuta 2015

Kuulumisia

Huh, pienoista blogitaukoa tässä pidellyt.. Muka ollut niin kamalasti taas kiireitä :D

Ja suoraan sanottuna en yhtään tiedä että mitä tämän blogin kanssa nyt teen kun juhlat on ohi!?
Tätä on ollut niin kamalan kiva kirjotella, mutta sitä nyt sitten tiedä, että mitä tänne nyt sitten jatkossa kirjottelisi, ihan jokapäiväisiä jorinoita? Saa kuulkaas antaa mielipitäitä asiaan!

Eniveis, me saatiin tuossa äskön vihdoinkin kuvaajalta virallisia kuvia! Hän kun ei leipätyökseen kuvauskeikkoja tee, niin sen varsinaisen leipätyön ohella sitten ehtinyt käsittelemään meidän kuvia kun on aikaa ollut, mutta eihän meillä ole mikään kiire ole ollut!
Ainoat, joilla kuvien suhteen tuntuu olevan kiire on anopit :D



Tilannekuvia juhlista tulee myöhemmin, niitä odotellessa!

Meillä oli tosiaan kuvaajana Sanni Saarenmaa, joskus keväällä katselin hänen tuotoksia kun oli yhtä kaveria kuvannut ja ihastuin niihin kovasti. Joten sitten koitin kepillä jäätä ja hänelle lähetin viestiä josko hän haluaisi meidät kuvata. Ja sehän onnistui.
Meillä oli ihan järkyttävän hauskaa Sannin kanssa, ensin kuvattiin Ikaalisissa vanhan Finlaysonin tehtaan pihassa ja sitten siirryttiin läheisen järven rantaan. Nuo siis olivat meidän 'yhteisiä' maisemia, kun 3v siinä lenkitettiin koiria, käytiin sienessä ja omaa kameraa ulkoiluttamassa, ja ennen tuota lokakuista muuttoa asuttiin ihan Finlaysonin tehtaan vieressä :)
Ja kuulemma meitä oli hauska kuvata, kun sellaista hölmöilyä meillä oli. Siis sitä jokapäiväistä hölmöilyä, mikä on ihan ominaista meille :D

Niin, ja etenkin me saatiin niitä juuri meidän näköisiä kuvia, mikä oli tarkoituskin! <3


Pari viikkoa sitten oli kaikkien tietämä Black Friday, ja tokihan sillon oli pakko tarttua Smartphoton tarjouksiin. Meillä juhlissa yhdellä vieraalla (Julia K.) oli myös kamera mukana, ja sieltä sitten saatiin pari gigaa kuvia, joten niistä nyt ensin tilasin. 100kpl kymppikuvia, 2kpl 30x40 julistesuurennoksia ja 1kpl 60x40 kollaasijuliste. Nuo suurennokset menee näille innokkaille anopeille joululahjaksi, samoin sitten noista kymppikuvista osa, kun tilasin tuplia ja triploja joistain kuvista.
Ja hintaa postikuluineen tuli karvan vajaa 19e!

Ja nuo nyt sitten tiistaina tulivat, ja oikein tyytyväinen olen laatuun, vaikka sitä ehkä hieman kauhulla odottelin!
Tänään piti ostaa kehykset tuolle kollaasille kun Tampereella kävin, mutta tyylikkäästi unohdin...


Niin ja toki näistä virallisista tilataan myös suurennoksia, kohta on siis olohuone täynnä hääkuvia :D
Ja näistä Sannin ottamista ihanuuksista pitäisi valita sitten kiitoskuvat.. Tulee oleen vaikeeta! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti