Budjetti

tiistai 2. kesäkuuta 2015

4kk, 4 viikkoa... Apua!

Olen nyt tahatonta hiljaiseloa vietellyt, ei sillä että olisi kiire minnekään tai muuta, mutta kun nyt ei oikein niin ole ollut mitä kirjoittaa (ja vaikka kirjoitankin & puhun mielelläni kaikkea epäoleellista ja asiaan liittymätöntä), niin jättänyt sitten kirjoittamatta mitään :D
Eli toisinsanoen ei olla niin saatu oikein mitään oleellista saatu häihin liittyen tehtyä. Paitsi että M maksoi tuossa meidän juhlapaikan varauksen. Ja minä oon etsinyt tuolle ihanaiselle puvun yläosalle tekijää, ja vihdosta viimein, kiitos FB:n ryhmien, sellainen löytyi!
Minähän ajattelin ihan ensin jotain opiskelijaa ja täältä jostain lähimaastosta, mutta en tuosta lähimmästä vaatetusalan ihmisiä kouluttavasta oppilaitoksesta saanut minkäänlaista vastausta kun tiedustelin. Sekin olisi ehkä ollut ihan ok että olisivat vastanneet että ei ennen ensi syksyä kukaan mitään ehdi, mutta kai sieltä olisi sitten voineet opettajat kysellä että haluaako joku opiskelija hieman kesän aikana ompelukonetta laulattaa... Mutta ei sitten väkisin.
Enivei, fb:n yhdestä ryhmästä löysin erään ompelijan, jonka sivujen kautta katselin että onpas kivannäköisiä juttuja hän tehnyt, ja otin sitten yhteyttä. Ja hän ottaa projektin vastaan!

Viestittelin hänen kanssa ja laitoin kuvan että minkälaista olisi tarkoitus tehdä, ja myöskin tuosta hameesta kuvan, että minkälaisen alaosan kaveriksi se tulee. Meinasin kyllä sohvalta alas tipahtaa kun kyselin sitten hinta-arviota, ja se oli 60-100e + materiaalit, ja riippuu ihan siittä miten yksityiskohtia tehdään jne. No ei siihen minun mielestä sen kummempia yksityiskohtia tarvita kun ne iiiiiiiiiiiiiiiiiisot hihat ja nyöritys. Ja kun materiaali ei todellakaan tule olemaan mitään silkkiä, überkallista satiinia tai muutakaan, niin materiaaleihin ei niin kamalasti mene, ainakaan näin minun pähkäilyillä.
Eihän tuo sinänsä joo ole paha hinta, kun on kuitenkin kotimaista käsityötä ja mittojen mukaan tehty. Ja etenkin kun sille tulee käyttöä sitten muutakin kun tuo yksi tapahtuma. Hamonen kun on jo monessa ollut mukana ja tulee olemaan, niin tottakai se yläosa tulee myös bile- & keikkailukäyttöön myöhemmin. Ja taas pääseekin siihen, että jos tuo tulee maksaan sen 100e, hame on jo kaapissa (maksoi sekin kyllä aivan törkeesti sillon kun sen joskus ostin :D ), siihen lisättynä kengät, sukkikset ja jotain pientä asustetta, niin huomattavasti halvemmalla pääsee kun että laittaisi sen monta sataa euroa mekkoon, jota pitää vaan sen yhden kerran.

Eli ei oikeastaan mitään uutta täällä, kunhan nyt kirjoittelin jotain, en suinkaan ole tätä unohtanut vaikka höyrähdin tuohon naikkareiden foorumiin :D
Loppuun onkin hyvä laittaa kevennys. Me kun iltaisin katsellaan ennen nukkumaan alkamista jotain tv-animaatiosarjoja, ja nyt on meneillään South Park. Eilisessä jaksossa oli yksi repliikki, jolle minä nauroin katketakseni.

'Boobs will come and go, and then, someday you'll meet a pair of boobs that you want to marry. And those become the boobs that matter the most.'
(Randy Marsh, South Park)

Kun hetken aikaa olin tuota repeillyt, katsoin M:ää ja kysyin, että niin, ootko sinäkin nyt sitten löytänyt sen tissiparin. M sitten löi leikiksi ja katsoi omia moobsejaan ja totesi 'ehkä'. Ja lisää hillitöntä naurua. Jos joku olisi sattunut pihassa kävelemään niin varmana olisi meidän repeilyt kuulunut ulos asti, nyt kun nukutaan jo makkarin ikkuna auki, ja makkarin ikkuna kun on tuohon pihaan päin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti