Budjetti

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Shoppailureissun löytöjä

M:llä oli tänään jotain työjuttuja Tampereella, niin minä tungin hänen kyytiin ja lähdin hieman shoppaileen! Oli ihan suunniteltua että lähden hakemaan kutsutarpeita ja samalla sitten kiertää kenkäkauppoja vähän silläsilmällä, että jos löytyisi niitä potentiaalisia vaihtoehtoja. 
Vähän kyllä olen pettynyt tuohon Sinooperiin, kun ei siellä ollut ihan sen sävysiä helmiäiskartonkeja kun olisin halunnut, mutta tuo minun valitsema kompromissisävy on aikasten kiva nyt kun sitä kotona katselee!

Eli mustan kartongin (otin niitä isoja arkkeja) lisäksi ostin tuota helmiäiskartonkia ja sitten kaiken varalta otin vielä back upiksi tuota ihan tavallista kartonkia tummemman sinisenä. M kelpuutti kyllä tuon helmiäiskartongin, ensimmäinen pohdintahan sillä oli, että mitenkäs siihen pystyy tulostamaan. Juu, senkin kysyin ennen maksua, pitäisi onnistua.


Lisäpettymystä tuotti se, että siellä ei ollut neliökirjekuoria kun vaaleita sävyjä muutamaa, ehdin jo kiroaan mielessäni että hitostako nyt repäsen niitä. Onneksi menin käymään Tigerissä, aikaa kun oli tapettavaksi niin sieltä sitten löytyi kirjekuoret! Jee!
Näissäkin tuo sininen on hippasen liian vaalea siihen mitä olin kuvitellut, mutta eiköhän näistäkin ihan kivat tule.


Löysin sitten myös hopeisen sinettilakan, vai mitä se nyt viralliselta nimeltään onkin, oli semmonen iiiiiiso ja painava palikka jonkun 3,5e yhdessä askarteluliikkeessä. Ei tosiaan paha, siittä sinetöitäisiin enemmänkin kun nämä meidän kymmenen kutsua :D

Sinetti tulee siis siihen itse kutsuun, kun se on semmonen taitettava, niin pysyy kiinni. Kun ei haluta siihen mitään nauhahässäkkää, ja M hienosti eilen sanoikin, että minä kun kuitenkin haluan sen sinetin jonnekin. No niin haluankin :D

Ensimmäinen kenkäkauppa mihin hiippailin pyöriin tarjoilikin sitten alekorista yhdet tajuttoman sievät ballerinat, ja nehän minun oli ihan pakko ottaa mukaan, olivat ainoat 37-kokoiset! Näidenkin kohdalla pohdiskelin että mitähän M on mieltä, mutta nuo on nyt sitten ostettuna jos ei mistään tule niitä kivoja matalakorkoisia kenkiä vastaan. Sekin vaan, että näillä pystyisin helposti koko päivän tepsuttelemaan, korot jos olisi niin ne muutaman tunnin jälkeen potkisin pois jaloista.
Ja ei, nämäkään ei ole niin tummansininset, mutta ihan kivat kuitenkin :)


Kävin myöskin shoppailukierroksen jälkeen kaason kanssa syömässä, oli ihan kamalan ihana häntä nähdä <3
Hän on tässä piakkoin menossa käymään Tallinnassa niin pyysin josko hän toisi meille yhden pullon sitä Avivan platinumia. Kyllä se varmaan maistamattakin olisi hyvää kun se pink gold oli hyvää, mutta nyt kun tilaisuus tulee, niin maistellaan :D

Eilen pähkäiltiin sitä kuinka monta kutsua tarvii askarrella ja näin ollen pohdittiin vieraslistaa. En ymmärrä miten me saatiin yli 20 nimeä kun sitä alustavaa listaa mietittiin, nyt tuli yhteismääräksi me mukaanlukien 19 henkeä.
Täytyy nyt vaan oikeesti toivoa että kaikki pääsee paikalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti