Budjetti

perjantai 13. marraskuuta 2015

Hääkirpputori & Upea Morsian -tapahtuma tulevana sunnuntaina

Aikataulullisesti sattui aivan loistavasti tämä Tampereella järjestettävä Hääkirpputori, joka on siis nyt tulevana sunnuntaina Uudenkylän työväentalolla kello 11-16.

Meillehän tuota tavaraa jäi jonkun verran, ja kun tämän tapahtuman FB:stä bongasin totesin, että tuonnehan minä kärrään meidän kamat ensin tyrkylle, jaksaisi niitä alkaa kuvaamaan, mittaamaan ja ties mitä ja sitten yksitellen tuuppimaan FB:n kirppareille :P

Vielä en oikein ole itsekään perillä että mitä kaikkea meille nyt sitten jäi ylimääräiseksi, kun tässä ollut tätä kaikkea muuta sählinkiä ja menoa, niin tavarat on sitten laatikoissa saanut ihan rauhassa olla. 
Yhtä laatikkoa tuossa tutkailin sen verran, että ainakin tälläistä kaikkea meiltä löytyy, ja mielelläni sitten en mitään näistä raahaa takaisin kotiin ;)

Niin ja sitten mukaan otan myöskin 'ykköskierroksen' pukuni, ei toki sekään mikään perinteinen valkoinen.


Myöskin minulla sitten on erään toisen rouvan (tuntuu hassulta sanoa nuoresta ihmisestä rouva :D ) häätarvikkeita kun hän ei itse paikalle pääse ja tälläinen järjestely sitten kehitettiin.


Eli sankoin joukoin vaan morsiot liikkeelle sunnuntaina, ja tulkaa nyt ihmeessä pelastamaan meidät tältä tavarakasalta (muistaakseni minun pöytänumeroni on 2)! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti