Budjetti

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lisää korttiaskartelua

Meni sitten tämäkin lauantai askarrellessa. 
Meille piti tänään tulla vieraita, mutta eipä sitten tullutkaan. Joten käytiin hieman urheilemassa, heittämässä frisbeetä tuolla yhdellä radalla, samalla reissulla sitten M:n työmaalla jupisemassa tulostimelle, niinkun me tehtiin eilenkin.

Tosiaan me eilen otettiin urakaksi kutsutekstien ja juhlainfojen tulostaminen. Muuten hyvä, mutta olin sitten unohtanut lähettää kutsutekstit M:n sähköpostiin ja en tiedä mitä ihmeellistä oli tapahtunut kun juhlainfojen oheen tulevan kartan tekstit oli hävinnyt, pdf:ksi tulostamaani word-asiakirjaan oli tullut vaan se hiton kartta. Onneksi naikkareilta päikystä löytyi ne tekstit. Siinä tulosteltiin muutamat versiot ja mallailtiin miten tekstit ihan tavallisella paperilla näyttää ja alettiin kaverikutsuihin tulevia tekstejä tulostamaan. Ja hetihän se hiton tulostin huusi paperitukosta ennen kun paperia oli edes kunnolla imassut! Nopsaan sen sitten sai sieltä tongittua ulos. Uusi yritys - ja taas se mokoma vekotin alkoi rääkymään. Ihmetytti kyllä suuresti kun M sillon joku aika sitten yhden noista helmiäiskartongeista testitulosti, ihan sitä että miten se muste tarttuu siihen kartonkiin, kuinka se siinä pysyy ja etenkin tuleeko se sieltä rakkineesta pihalle. Ja hyvin tulikin.
Vaihdettiin sitten kartongit toiseen paperilokeroon ja kas kummaa kun alkoi toimimaan. Niiden jälkeen sitten huomattiin että kas, unohdin ottaa sen toisen nipun niitä kartonkeja mukaan. Jäi sitten vanhempien kutsujen tekstit tulostamatta, paitsi se yksi testiversio mikä saatiin otettua. Testiversio sen takia, että päätettiin hieman muokata ajatusta ja tulostaa suoraan helmiäiselle ja taitella siittä sitten se kutsu, jää yksi leikkaa-liimaa-härvellä kohta vähemmälle.
M siinä sitten väkersi sen infon karttakuvan teksteineen kasaan ja taas tulostin laulamaan.

Kotona alettiin katsomaan, että on se kartta sinisellä paperilla hieman hölmön näköinen, eiköhän vaihdeta se valkoiseksi. 
Tänään sitten juu tulosteltiin niitä uusiksi. Ja kotona aloin niitä infoja tsekkaileen, niistä osa oli hävinnyt jonnekin! Menin keittiössä ja olkkarissa olleet paperipinot kahteen kertaan läpi, ei missään. Ja kun minä yksi kerrallaan napsin niitä siittä tulostimelta sitä mukaan kun se niitä sylki ulos. Noh, ne on jossain...



Kutsujen askartelu pääsi hyvään vauhtiin, jossain vaiheessa sitten M alkoi leikkaan niitä juhlainfoja (A4.selle tulostettu kaksi infoa). Ja mitään ajattelematta sitten alkoi pienimään sivumarginaaleja. Minä katsoin kummissani, että kuinkas hei ne tekstit jos noin kovasti trimmaat? Eihän se ollut muistanut niitä tekstejä :D
Ja siinä vaiheessa sitten M myös tajusi että ei se nyt ihan mennyt niinkun piti. Ja minähän hänelle yritin eilen ja vielä tänäänkin sanoa, että laita se teksti ja se karttakuva kahteen palstaan ja keskitä ne tekstit.  Eli uusiksi meni. Katsoo jos huomenna jaksetaan mennä ne tulostaan.
Kaiken lisäksi sitten oltiin vielä ostettu liian vähän mustaa kartonkia, yhdestä kutsusta nyt sitten puuttuu nuo siivekkeet.

Mutta muuten nyt sitten kutsut onkin valmiina! Minä olisin halunnut jo nuo laittaa kuntoon, sinettejä myöten mutta ei nyt sitten. Onneksi noilla ei vieläkään mikään kiire ole, alkuviikosta jos nyt sitten saataisiin postiin.

Ei nyt ihan mennyt niin kun suunniteltiin, mutta ihme olisi meid... Minun tapauksessa, että joku asia menisi kerrasta putkeen :D

Tämmöset lähtee sitten kavereille, sinetöidään kiinni punaisella pentagrammi-sinetillä

Vanhemmille tälläiset, nämä sinetöidään hopeisella sydän-sinetillä

Sinisistä tuli hieman pienemmät kun noista mustista, johtuen siittä kun tuo leikattiin A4-kokoisesta helmiäiskartongista. Mutta ei haittaa, varsin sieviä nämäkin :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti