Budjetti

torstai 23. heinäkuuta 2015

Taas sormuskaupoilla

Eilen tehtiin taas reissu Tampereelle, tällä kertaa laittamaan M:n sormus tilaukseen. Nyt sitten odotellaan, myyjä sanoi että noin kolme viikkoa menee. 
Myyjä kyseli että mitäs kaiverrusta, niin eihän M siihen mitään tiennyt. Muutama päivä sitten kyselin että onko hän keksinyt kaiverrusta, ei ollut ehtinytmuistanut miettiä. Eikä näemmä ollut vieläkään. Mutta onneksi sen saa sitten myöhemmin lisättyä.
Maksun yhteydessä M täytti kyseisen liikkeen kanta-asiakasahässäkän liittymislomakkeen (sai vähän alea hinnasta), minä silmät kiiluen katselin yhtä tajuttoman kaunista kaulakorua kun kuului kysymys 'saanko laittaa tähän jo DoTM X?' Eli siis uuden sukunimen! 'Joo!' oli minun vastaus. Eikai sillä niin väliä ole että nyt jo uusi sukunimi jossain kanta-asiakassysteemissä. 
Minä siinä sitten itsekseni kihersin onnesta ja oli semmonen 'awww tuitui' -olo. Ihanan ajattelevainen mies <3

Sitten meillä tie vei askartelukauppaan, piti hakea lisää sitä sinistä helmiäiskartonkia. Nyt sitten pitäisi olla kaikki mitä kutsuihin tarvitaan. Illalla jo laitoin paperit ja kartongit oikeaan järjestykseen ja laputin mitä tulee mihinkin kartongille/paperille ja kuinka paljon. Tänään tai huomenna jos saisi nuo sitten tulostettua niin saisi raapaista kutsut kasaan!
Noita lappuja kirjottaessa tajusin, että eihän sitä 'virallisempaa' kutsutekstiä ole vielä edes kasattu! Se onkin sitten tän päivän homma, ei siihen tosin tule muuta erilaista kun se kutsutekstin yläpuolella oleva teksti. Ja ei tiedättekö ole mitään hajua mitä siihen laitetaan. Siteerataan jotain joo, mutta mitä...

Ehdittiin myös syömässä käymään ja ruokia odotellessa sitten otin puppyeyes-ilmeen ja aloin kertomaan mitä kivoja pieniä juttuja haluaisin juhliin. Ensinnäkin pusukellot! M katsoi minua silmät pyöreänä, niin että mitkä? Selitin siinä asian ja puolessa välissä lausetta muuttui ilmen ja tuli kieltävä mielipide asialle. Hauska idea joo, mutta siinä vaiheessa loppuu hauskuus kun pari tuon kaveria keksii alkaa kilkuttaan niitä kelloja kokoajan. 
Kompromissina sitten sain läpi, että kaasolle ja bm:lle yksi kello jota saavat kilkauttaa kun jotain tapahtuu ja että saavat huomion, että ei tarvitse alkaa huhuilemaan järjestystä saliin :D
Ja toinen kello sitten laitetaan juomapöytään, ilman mitään ohjelappuja. Sitä sitten jos kilauttaa niin pitää pussata tms. Tosin varmaan sitä joku alkaa kilkuttaan paremman juoman toivossa tai jotain :D

Toista asiaa pohjustin puheiden pitämisellä (kuinka todellakin me kumpikin pidetään joku pieni puhe. M oli sitä mieltä että riittää mallia 'kiitos kun tulitte, oot rakas vaimo' :D ). minä haluan oman puheeni ohessa haluan tärkeille ihmisille (äidit, kaaso jne.). Jostain blogista löysin että morsiuskimpun heittämisen sijaan se morsiuskimppu hajotettaisiin osiin, mutta minä kun en omaa hienoa sinistä callakimppuani halua osiin laittaa, niin varaisi sitten kaikille ruusut. Ja tottakai sitten ne ruusut on koristeltu glitterillä.

Minä löysin tässä päivänä eräänä sattumalta muita juttuja googlaillessani jäähilehyytelöä! Tuosta lähti pyöriin villi ajatus päässä, että jos tuommosta ostaisi, hakisi Ikeasta maljakoita ja niihin sitten laittaisi ruusuja, saisi pöytiin koristeita. Minähän meinasin ensin että ei muita kukkia kun minun kimppu, mutta kun noita kaksin visioitiin, niin kyllä ne täytyy saada. Lisäksi löysin veteen upotettavia led-valoja, eivätkä edes ole kalliita. Eli tulisi tuommosta hyytelöä ja (vielä pohdinnassa että sinistä vai kirkasta), siniset ledit maljakkoon ja niihin sitten ruusuja, jotka glitteröin. Varmaankin ihan vaaleita ruusuja, joihin sinistä, mustaa ja hopeista glitteriä.
Samalla vaivalla sitten glitteröi ruusut tuohon puhe-hommeliin, minusta jotenkin tylsä olisi antaa ihan 'paljaita' ruusuja kun maljakoissa on koristeltuja.

Ensi kuun puolella koitetaan sitten tuolla kyseisessä liikkeessä ehtiä käymään hakemaan tarpeita, ledit sitten tilataan toisesta nettikaupasta. Mistä löytyi myös ihan tajuttoman hienoja lautasliinoja mitkä sopii teemaan, väreihin ja meihin, pakko saada!

Breathless banquet lautasliinat 30kpl, 3,90€ (täältä)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti