Budjetti

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Näin ne asiat lähtee rullaan

Huh, ensimmäisiä tärkeitä asioita saatu virallisesti päätettyä. Eilen kun M tuli töistä kotiin, niin hän sanoi että oli käynyt meidän juhlapaikan varaamassa. Oltiin ihan puhuttu että jos mennään kattoon sitä ja näin kun se tuossa muutaman kilometrin päässä on, mutta ehditäänhän me tässä moneen kertaan. Ja kun sen verran hyviä kuvia oli netissä tarjolla, niin sinänsä oli helppo päätös.
Joten nyt sitten on virallisesti meidän päivämäärä(t) päätetty!

30.10.2015 me käydään maistraatissa vihittävänä, ja sitten 31.10 on luvassa Halloween-häät. Ihan tarkotuksella tuo viikonloppu valittiin, näyttäähän tuo 30.10.-15 varsin hyvältä päivämäärältä, ja juurikin se, että helpottuu kaikkien koristeiden keksiminen ja kehittäminen, kun yhdistää Halloweeniin.

Myöskin eilen illalla sain ystävältäni fb:ssä viestin, jossa luki 'Olisin!!!!!!'. Lähetin siis hänelle pienen tulitikkuaskiasta tuunatun rasian, jonne laitoin viestiksi 'Olisitko sie miun kaaso? <3 '. Juu, minä maailman yks huonoimmista askartelijoista ihan itse tein :D
M ilmeisesti nyt viikonloppuna aikoo kysyä veljeltään olisiko hän bestman, ja vahva tunne on, että ei tuo kieltäydy.

Rakkaalle kaasolleni tahtoisinkin nyt näin julkisesti luvata, että luvassa ei ole juhlat mallia 'Maailman övereimmät juhlat', enkä myöskään aio olla niin paha Bridezilla kun telkkarissa nämä erään ohjelman jenkit ovat. En myöskään aio vaatia kuuta taivaalta ja kaikkia maailman hienouksia. En aio päällesi hankkia kikertävänkukertavaa tai neonpinkkiä kolttua, joka näyttäisi enemmän sirkukseen kuuluvalta, tai sitten jostain Oscar -gaalasta karanneelta turhisjulkkikselta, joka on laittanut ison rahan kiinni jonkun taiteilijan muka-hienoon luomukseen.
Myöskin minulle saa sanoa ei, saa toppuutella ja kiskoa takaisin maan pinnalle, jos pää meinaa karata ideoiden myötä kohti ääretöntä irti päässeen helium-pallon lailla. Ja ihan yhtälailla saat sanoa mielipiteitä, niitä kuunnellaan ja arvostetaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti