Budjetti

torstai 30. huhtikuuta 2015

Kaiverruspähkäilyitä

Kuten jo aiemmin kirjoittelin, niin ensi viikolla pitäisi jo tietää mitä haluan sormukseen kaiverrettavan. Suoraan sanon että apua!

M ironisesti sanoi yhtenä iltana, että sinne laitetaan 'parasta ennen XX.XX.XX', tai 'Viimeinen käyttöpäivä XX.XX.XX'. Juu ei kiitos sentään :D

Ja tässä nyt kun on miettinyt kutsujen ulkonäköä ja kaikkien muiden härpättimien, niin minä tahtoisin niihin valita jonkun lyhyen pätkän, mikä sitten kaikessa toistuisi, niin jos niistä sitten myös sen kaiverruksen laittaisi. Sanomattakin on selvää, että meillä (minulla) nuo kaikki vaihtoehdot löytyy biisien sanoituksista. Meillä kun noita 'yhteisiä' bändejä ja biisejä on, niin sieltä sitten lähdin kahlaamaan ja pohtimaan, ja nyt tähän astinen lista näyttäisi tältä (suurin osa on biisien lyriikoista pätkiä):

'It was you that I found' - Amorphis
'You are my sin, my soul, my heart' - Charon
'Be my heart and my flame' - Charon
'Hand in hand.. Side by side' - Eternal Tears of Sorrow
'The One I love' - Poisonblack 
'We are the one, we are the same' - Poisonblack
'Live in you' - To/Die/For
'Together Complete' - To/Die/For
'Endlessly' - To/Die/For

Ja tietenkin tämä mistä blogi sai nimensä;
'I love loving you' - Sentenced

Eniten minua viehättää tämä viimeisin, kuten myös sitten 'Together Complete' ja tuo 'Hand in hand.. Side by side'. Sitä vaan epäilen, että se on liian pitkä kaiverrukseksi :/

Ja jos vaan ehtisi  jaksaisi, niin kahlaisin vielä lisää lyriikoita läpi, kun varmana noita pätkiä on vielä vaikka kuinka paljon, mutta sittenhän tämä menisi vielä vaikeammaksi! Täytyy jossain vaiheessa kysyä M:n mielipidettä ensinnäkin tuolle, että laitettaisiin pätkä tuohon 'teemaan' lisäksi, vai miten sen nyt sanoisi.

Ja tähän loppuun vielä fiilistelyksi tämä <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti