Budjetti

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pää täynnä... Ääniä? Ei sentään, vaan ideoita!

Kamalasti nyt on mielessä asiaa mitä tänne pitäisi kirjailla. Ja pitäisi näin illalla jo alkaa rauhoittumaan, mutta kun pää pursuaa ideoita ja kuvitelmia!

Kuten jo aiemmin kirjoittelin, niin meillä ei tule oleen ne perinteisimmät häät. Me molemmat kun ollaan raskaamman musiikin ystäviä, niin olisi täysin 'epä meitä' pitää suuret valkoiset pippalot kermakakkumekkoineen, pappeineen ja sukulaisineen.

Alkuun oli sanomattakin selvää että me juhlitaan vaan pienellä porukalla, ystävien kesken. Ja kun pahimmasta juhlahumusta on selvitty on sitten vanhempien vuoro, ajateltiin ihan vaan kutsua kaikki koolle jonnekin syömään. Saa nyt nähdä mitä siittäkin tulee, M:n isä ja äiti on muinoin eronnut, ja eivät taida samaan tilaan mahtua, mutta kun ei moniakaan eri syöminkejä viitsisi pitää, joten pohdittiin josko ne nyt sen verran viitsisivät, jos ei muuta niin meidän takia ;D

Teemavärit tulee olemaan musta, sininen ja hopea 'lisämausteena'. Jos minua yhtään tuntee, niin voi ihmetellä mihin kirkkaan pinkin olen hylännyt, mutta näitä lähdettiin järkeilemään ihan minun hiustenvärin takia! :D 
Ja kyllähän nuo värit näyttävät oikein hyvältä yhdessä ja erikseenkin. Ja päivämäärääkin ihan tarkoituksella valittiin, että saa sitten vähän 'luvan kanssa' laittaa tummempaa, synkempää ja meidän näköisempää.
Mustat pöytäliinat, joiden päälle sitten lisäksi laitetaan sinistä (noutopöytään koitan etsiä jostain sinistä pitsiä, jos ei löydy niin värjään itse). Muihin pöytiin sitten tulee pohjalle mustaa ja keskelle pöytää koristeiden alle sinistä satiinia tai vastaavaa. Koristeissa sitten myös käytetään samaa värimaailmaa, hopeisia kynttilöitä jne. Täytyykin muuten muistaa juhlapaikalta jossain vaiheessa kysyä, että saako siellä laittaa kynttilät palamaan!

Tiedän, joku voi nyt siellä pähkäillä että eihän tuommonen synkkä ole häiden väri, mutta minkä takia me laitettaisiin jotain semmosta mistä me ei mitenkään tykätä, ja varsinkin kun kaikki vieraat meidät tuntee niin hyvin ;)

Myös pihalla tulee olemaan kynttilöitä tai sitten ihan soihtuja jotka palaa öljyllä. Meillä on takapihalla tommosia ollut talvella ja ne on ihan tajuttoman nättejä. Hienostihan ne sopvat hämyiseen syysiltaan!

Ja jos ei tuossa ole vielä tarpeeksi mustaa, niin myös meidän vaatteet ovat mustia, sinistä sitten jotenkin, goottityylistä. Minulla nyt ainakin hiuksissa joo, mutta myös sitten... Jotain. Ja tietynlaiset kengät minulla hakusessa, ja niihin sitten siniset nauhat. M:n pukeutumiset on ihan auki, mutta se nyt on varmaa, että hänelle tulee silinteri, ja siihen sininen nauha.

Koitan tässä jossain välissä napata kuvan tuosta yhdestä hameesta joka kaapistani löytyy, jonka aion tähän käyttää, mielestäni se tulee olemaan täydellinen. Ja siihen sitten teetätän yläosan, täytyisi kai pikkuhiljaa alkaa etsimään sille tekijää :D

Minun sormuksesta tulee myös löytymään mustaa. Vietiin pari viikkoa sitten minun kaksi vanhaa sormusta kultasepälle (Kultasepät Andreasen) ja sinne ne sitten jäi. Sieltä kerrottiin, että noista kahdesta sormukseta (toinen muistaakseni 6 vai 7mm leveä) riittää materiaali uuteen, ja koska noissa kiviä oli paljon (9 rubiinia, toisessa 12 pientä mustaa kiveä, mitä lienevät), niin ne sitten myös hyödynnetään. Tilauksessa valkokultainen, 6-7mm (en muista kumpi) leveä johon sitten kivet laitetaan. Eipähän pitäisi sitten missään samanlaista tulla vastaan!
5.5. menen sovittamaan 'raakiletta', samalla sitten päätän minkälainen karhennus vai mikä se onkaan siihen laitetaan, minä kun en sileää halua. Samalla sitten pitäisi myös olla päätettynä kaiverrus.

Viime viikonloppuna käytiin Suokolla katselemassa M:lle sormusta, tuo kun netistä oli jo noita katsellut. Hauskaa seurata kun mies selaa kymmeniä sivustoja ja hakee 'sitä oikeaa' :'D
Noh, 'The sormus' löytyi sitten, ja oli livenä vielä tyylikkäämpi kun kuvissa! Menee sitten myöhemmin tilaukseen, kun eihän tässä vielä mikään kiire ole, ja kun sormus tehdään öö... Jossain en tiedä missä, ei kuitenkaan Suokolla kun kyseessä titaanisormus, niin siinäkin sitten menee kuukauden verran. Ja hänen sormuksensa siis tulee olemaan tämä Titan Factoryn titaani-hiilikuitusormus :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti