Budjetti

torstai 30. huhtikuuta 2015

Vaatetus-ajatuksia

Osoittui sitten hitusen hankalaksi tuon hameen kuvaaminen. Ja kun hamonen on ostettu vuonna kivi ja käpylehmä, sen kuvia ei netin syövereistä löydy vaikka miten hakisi. Ja kun aloin hametta kuvaamaan piti ensin penkoa puoli vaatehuonetta että löysin sopivan henkarin, ja sitten pyörin ympäri asuntoa etsien paikkaa missä saisi edes jonkunlaisia kuvia. Tuskastuttavaa! Makuuhuoneessa ja eteisessä ei riittänyt valo, olohuoneessa ei ole paikkaa mihin laittaa roikkumaan.. Joten suuntasin sitten takapihalle. Ei tämä kuva kyllä vieläkään anna hamosesta sitä kuvaa kun mitä se oikeasti on, mutta sinnepäin ainakin!


On siis tuommoinen että edestä saa noilla renksuilla nostettua helmaa ylös, ja niin se aina käytössä on ollutkin. Takaa sitten onkin maataviistävä ja laahusmainen. Täytyy vaan sitten keksiä jotain millä saan kunnolla nuo joka suuntaan hapsuttavat tyllit kuriin, jos ideoita löytyy niin niitä vastaanotan!


Ja päälimmäinen kangas on mustaa pitsiä. Vaikka en mitenkään ole 'kukkapitsien' ystävä, niin tästä tykkään kovasti, ja eihän sitä kuviota tule itse katseltua :D

Itseasiassa kovasti haaveilin sellaisesta kunnon pöyheästä merenneitohelmaisesta hameesta, mutta muistin sitten tämän olemassaolon. Ei tarvi alkaa metsästämään hametta :)
Yläosa tulee sitten olemaan tuohon sopiva, ja sille sitten pitäisi tekijä löytää. Ehdottomasti haluan jotain tämäntyylistä, ja juurikin tuommoiset iiiiisot hihat! Ja varmaankin tuohon eteen nyöritys, johon tulee teemaan sopivasti siniset nauhat. Myöskin olen haaveillut, että selkäpuolelle sitten tulisi (ehkä sydämenmuotoinen) aukko. Ehkä suurimmaksi osaksi omaksi iloksi, että tatuointi näkyy :D



Ja koska vuodenaika on jo huomattavan viileä, niin täytyyhän sitä olla sukkikset hameen alla. Ihan perusmustia en halua, eli niissä pitää olla jotain.


Nämä olisi aivan ihanat, ja näkyisi jopa tuolta hameen alta kuvio!


Nämä olisi myös, mutta taas sitten jäisi tuo lepakkokuviointi lähestulkoon omaksi ilokseni kun on noin korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti