Budjetti

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Apujoukot kasassa!

Nyt sitten on bestman pyydetty! M:n veli oli nyt viikonlopun täällä meillä, ja eilen sitten M kysi asiaa. Sitä en tiedä millä sanoilla kysyi kun touhusin sisällä, mutta pääasia että kysyi ja sai myönteisen vastauksen ;)

Nyt täytyykin sitten alkaa oikeasti kehittämään tehtävälistoja apujoukoille. Kaasolle ajattelin tehdä ihan kansion/vihon mihin laitan (tai ainakin yritän laittaa) kaiken oleellisen, ja ehkä vähän epäoleellistakin, mikäli itseäni yhtään tunnen. Eli postia on taas pian joskus tulossa! ;)

M saa sitten ihan itse omalla tavallaan hoitaa bm:n nakittamisen, saattaisin saada ihmetteleviä katseita jos hänellekin askartelisin kansion :D
Tosin hänelle tuossa lähetin samanlainen 'hää-kookospähkinän' kun kaasollekin.

Itseasiassa jo googlailin vähemmän kiinnostavaa lätkämatsia katsoessa, että mitä kaikkea pitää muistaa muistilistoille kirjottaa, mutta saa se homma olla ensi viikon juttu.

Lis. 4.5. 
Unohdin ihan kokonaan eilen, että sain sähköpostia eräältä catering-alan opiskelijalta, joka voisi tulla juhliin sitten töihin. Laitoin tuossa sitten vähän tietoa että mitämissäkoska ja mitä täytyy puuhailla jne. Eli sekin on nyt sitten kunnossa! Tosin se nyt sitten vaan, että tarvitaanko me sinne toinenkin hänen lisäksi, mutta laitoin hänelle tuossa nyt sitten sähköpostilla muutakin, ja kysyin hänen mielipidettään. Onhan siinä juu kaaso ja bm esimiehinä, mutta kuitenkin.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti