Budjetti

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Keskiviikko-pohdintoja

Minä ilmaisin tuossa äskön M:lle, että minähän haluan 'häämarssin' kun saavutaan juhlapaikalle! Siittähän meinasin kunnon kina tulla, ilmaisin ehkä itseäni hieman omituisella tavalla, tai sitten M tajusi väärin mitä yritin sanoa. Alunperinhän sanoin että me tultaisiin sitten vasta esiin kun juhlakansa on paikan päällä, ja juurikin jonkun biisin tahdittamana. Siittä sitten hetki väännettiinkin, että tullaanko me jostain ulkoa vai sisältä vai kuin häh täh. Minulle se on ihan sama vaikka oltaisiin keittiössä tai talon takana piilossa, kunhan vaan tullaan sen musiikin saattelemana paikalle.

Myöskin tossa aiemmin mietittiin, että jos kuvat otettaisiin tuossa meidän lähimetsässä, säästyisi meiltä aikaa kamalasti, kun ei tarvitsisi lähteä Tampereelle asti kuvattavaksi. Laitoin siis tälle henkilölle jonka kanssa meidän kuvauksesta on ollut puhe viestiä, että jos me maksetaan matkat (ja saa halutessaan myös ruuat), niin ottaisi sitten meidän 'pönötyskuvat' ja kuvaisi hetken aikaa juhlia, saataisiin sitten kuvia missä on myös vieraat, saisi viralliset me+kaaso&bm kuvat ja muut tämmöiset. Sama se sitten on maksaa ylimääräistä kuvaajalle, kun saisi noitakin kuvia ;)
Eli siis ensin oltaisiin kuvattavana ja sitten hypättäisiin autoon (joko kaaso tai bm kuskina, kumpaa nyt sattuu huvittamaan ;D ) ja auton pihaan saapuessa sitten pärähtäisi 'marssi' soimaan.

Mutta, mitä tulee tuohon introon/paikallesaapumismusiikkiin, niin M sitten heitti ilmoille että halloween-teemaan sopivasti voisi sitten soitda Halloween -leffasta tuttu tunnari! Aivan ihana idea! Pisteet M:lle! (taas kerran... Fiksu mies, ei voi muuta sanoa :D )

Myöskin tuossa taas kaasosen kanssa höpöttelin, niin alkaa olemaan tämä 'kaunistautumispuoli' kunnossa. Juu kukkii se perunakin, mutta saako tästä naamasta (ja kropasta) edes laittamalla minkään näköistä :D
Mutta, kaasonen hoitaa hoitaa hiukset, kaasosen ystävä hoitaa meikit.. Ja nyt sitten fb:n kautta löysin henkilön joka laittaa minun kynnet. Ihan vaan geelilakkaus, mutta kuitenkin.
Vielä kun löytyisi henkilö joka tekee sen puvun yläosan....


Tuota pätkää kuunnellessa M heitti idean, että entäs jos me tullaankin esiin toisesta huoneesta ja hän soittaa tuon saapuessa itse kitaralla! Se jos mikään olisi meidän näköinen sisääntulo!

Hah, ja tätä kirjoittaessa tuli vastaan, että entäs sitten Nightmare Before Christmas -leffasta tuttu 'This is Halloween' -biisi! Siis se olisi kans aivan loistava! Ja etenkin Marilyn Mansonin versio.
Äääää, tässähän tulee valinnanvaikeus!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti