Budjetti

maanantai 4. toukokuuta 2015

Aikataulupähkäilyä

Voi apua, pitäisi pikkuhljaa alkaa pähkäilemään aikatauluja! Minä oon semmonen sählä, että vaikka kuinka olis aikatauluja, niin joku menee silti metsään. Onneksi tässä nyt on M ja kaaso K tukena ja turvana, ja todennäköisesti myös ulkopuolisina kelloina :D
Ja koska muuttuvia tekijöitä on aina, niin häiden kohdalla niiden määrä varmaan vielä moninkertaistuu, joten tosiaankaan en ole mitään liian tiukkaa sekuntti-aikataulua tekemässä. Mikä on hyvä, kun ei näistä kuitenkaan tule mitkään nuttura ylikireällä -malliset kahdenksadan hengen sukujuhlat.

Perjantai 30.10.2015

Vihkinen
 Juuri tuon varasin, kun ensin pidettiin M:n kanssa lounaspalaveri. Myöhäisin aika otettiin, kun kuitenkin kun on perjantai ja kaasolla ja bm:llä omat kuvionsa (etenkin kun bm asuu pk-seudulla, niin pitää hänen kanssa sumplia.
Täytyy muuten varmaan nyt laittaa jotain ihanaa 'nyt alotan spämmään teidän sähköpostit täyteen' viestiä menemään, ihan tän vihkimisen takia. 

Tahtomisen jälkeen sitten otetaan ensimmäiset kuvat, etenkin se, joka laitetaan fb:hen näkyville kaikille pahaa aavistamattomille kavereille ja tutuille! Tuosta kuvasta on jo täysin 100% varma suunnitelma, täytyy vaan ennen tahtomista pistäytyä rautatieaseman R-kioskilla :D (tästä lisää myöhemmin)
Sitten pakkaudutaan autoon ja ajellaan meille. Tiedossa kun on koko illan hommia, juhlapaikka pitää saada laitettua, mitä ennen varmaan on se 'vihkipäivän ruokatarjoilu', eli pizzaa tai muuta yhtä helposti jostain haettavaa :D

Lauantai 31.10.2105

Minun tuurilla tuosta lauantaista tulee kaaos. Ainakin osittain. 
Aamulla pitää aikasin herätä, sen tiedän varmaksi. Olen nyt alkanut pähkäilemään kampaus- ja meikkisuunnitelmiani uusiksi sen osalta, että kuka ja missä ne tekee, ja en nyt sitten osaa päättää yhtään mitään. 
Valokuvausta me pähkäiltiin Tampereelle, koska kuvaaja jonka kanssa olen ollut yhteyksissä on siellä päin, ja kun Tampereella on niin ihania paikkoja, missä tulisi meidän näköisiä kuvia! 
Ehkä kaikista pähein paikka olisi Epilän hylätty kylpylä
Tampereen Tulitikkutehdas olisi myös kiva, samoin kun Kaukajärven kartanon rauniot
Ja ties kuin moni muu upea paikka. Juu näistäkin varmaan joku katsoo kieroon, että eihän tommoset sovi hääkuvapaikakaksi, mutta pyh :D

Sinänsähän siis olisi helpointa että kävisin Tampereella meikissä ja kampauksessa ja sieltä sitten kuviin, jonka jälkeen juhlapaikalle jonnekin piiloon, vetään viimesiä hengenvetoja ja lasi kuplivaa! Tokihan minä haluan sen, että vieraat on paikalla kun me saavutaan
 (ja ehdottomasti muuten jotain musiikkia siihen, vähän häämarssityyliin, mutta kaikkea muuta kun perinteinen häämarssi ;) )  

Itse juhlien alkamisajaksi ollaan mietitty klo 15. Tarpeeksi, mutta ei liian aikasin, eikä sitten taas liian myöhäänkään. 

Ohjelmarungon löysin Häät.fi -sivulta, joten se nyt on hyvä postata myös tähän, niin ei tarvitse monessa paikassa pyörittää näitä asioita, ja saa sitten helposti muokattua ja lisättyä.

Vihkiminen - 30.10.2015 klo 15:30
Hääparin valokuvaus - 31.10.2015 klo ??
Siirtyminen hääpaikalle - ??
Onnitelut -
Pöytiin siirtminen -
Ruokailu - klo 16:00?
Puheita, anyone?
Happihyppely, joku ohjelmajuttu?
Hääkakku ja kahvi - 17:30? 18?
Kaason ja bm:n puhe
Sulhasen puhe??
Häävalssi/-tanssi??
Ohjelmaa
Iltapalaa
Aaaaand the party goes oooon and on.


Tokihan tuossa nyt on muuttuvana tekijänä se, että vihkiminen on eri päivänä kun valokuvaus ja juhlat, mutta ei sen niin väliä.
Me kun myöskään ei tykätä tanssimisesta (mitä nyt joskus ihan kaksin nojaillaan toisiamme vasten kun M innostuu laittamaan soimaan jonkun vanhan ysäri-nojailubiisin :D, niin meille ei tule mitään tanssimisia.
Minä myöskin oon ehkä kamalan huono keksimään mitään ohjelmaa, ja sitäkään ei mitenkään kovasti ihaluta, niin ajattelin senkin nakittaa kaasolle ja bm:lle. Ainoat kriteerit jotka annoin heille oli se, että ei klovenja, taikureita ja eikä lapsikuoroja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti