Budjetti

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ja sulhasen hiuksia..

Ai miten niin minulla on tylsää ja seilaan pitkin netin ihmemaata? :D
Ulkona satanut koko päivän ja käy aivan kamala tuuli. Jossain vaiheessa pitäisi tuota omaa pientä pihaa päästä laittamaan, mutta ei tosiaan nyt. Joten istun täällä sohvalla koira kainalossa ja iso teemuki sohvapöydän kulmalla.

Mutta juu. M:llä siis on  piiiiitkät, paksut, pesun jälkeen aavistuksen kihartuvat hiukset. Sanomattakin on selvää, että olen siittä hiusten paksuudesta kateellinen.
Tuossa joku aika sitten M sanoi, että voisi sitten ainakin kuvissa pitää hiuksensa auki, ja se kelpaisi minulle paremmin kun hyvin. Hänellä kun hiukset on aina kiinni. Huvikseni sitten sanoin hänelle kun viimeksi hiuksia värjäsin, että jos hänellekin sitten häitä varten laitettaisiin raita sinistä :D Juu ei, ei, ei. Turha edes haaveilla. 
Mutta jotenkin varmaan niitä hänen hiuksiaan sitten pitää laittaa, ja ajattelin ihan mitään kyselemättä (ja vastaväitteitä kuuntelematta) istuttaa kaason eteen (soriii, mie taas vaan suunnittelen kysymättä ;) jos hän sitten hieman viitsisi niitä hiuksia ojennukseen laittaa. 

Nämä nyt taas on semmosia mitkä minun silmään näyttäisi hänellä ihan tajuttoman hyvältä, mutta se onkin sitten täysin eri asia, että mihin hän suostuu. Sekä suorat että kiharretut olisi sinänsä kivat, molemmat minun mielestä hänelle käy, tosin kun kunnon kiharaa en hänellä ole ikinä nähnyt niin sen pohjalta on huono miettiä. Mutta se on ihan varma, että jotain mikä sopii sitten minun hiuksiin :D
M puhui myös että haluaisi silinterin. Ei siinä, musta silinteri olisi oikein tyylikäs, ja koska hänelle ei mitään pystyyn lakattua miljoonan pinnin hiushässäkkää ole tulossa, niin melkeinhän sitten minkä tahansa lookin kanssa se silinteri menee. Siihen sentään muuten sain luvan, että siihen sitten tulee sininen nauha. Pitäisi vaan sitä hattua alkaa jostain metsästämään...

 (kuva täältä)

(kuva täältä)

Jos M suostuis johonkin tämmöseen, niin sitten olisi kyllä maailman kirjat sekaisin.. Mutta olis kiva! (kuva täältä)

 tää olis niin makee! Ja näyttäs varmana ihan tajuttoman upeelta M:n päässä, kun sitä hiusta sitten jäis paljon ja pitkästi vapaaks. (kuva täältä)

Tässäkin olis sitä jotain mistä mie tykkään! (kuva täältä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti