Budjetti

torstai 21. toukokuuta 2015

Kukkia, kukkia.. vol. 3

Postilaatikossa minua tänään odotti postilta ilmoitus saapuneesta kirjatusta lähetyksestä. Lähettäjä kohdassa luki vaan 'Singabore' niin tiesin heti mikä lähetys on kyseessä. 
Mutta oikeesti hei, Singabore? o.O

Postista sitten sain käsiini paketin, joka oli lähes yhtä ruttuinen kun rusina. Postin tätikin siinä ihmetteli, että ompas se ottanut matkalla iskua, mutta onneksi oli sisältö ei rikkuvaa.
Ja paketissahan siis oli ne siniset Etsystä tilatut tekocallat!
Minähän vähän niinkun testiksi ne tilasin, että katsoo miltä ne näyttää ja miltä ne tuntuu.. Ja luulen kyllä että välttämättä kukaan vieraista ei tajua, tietääkseni joukossa ei ole hortonomeja tai muita jotka kukista niin paljon tietää :D
Mutta siis, nää on ihania. Aivan tajuttoman ihania. Näiden kaveriksi vielä niitä mustia, niin on (kaason sanoin) mucho bueno!!

Kuva ihan hippasen vaalentaa noita, mutta siis... Love these <3

Tilasin näitä siis 9kpl, maksoi $14, eli vajaa 13€. Eikä tullut postikuluja. Linkki Etsyyn näihin

Näiden kaveriksi tilaan sitten jossain vaiheessa mustia, myöskin real feel -mallisia, 20kpl, jotka on sitten n. 16,60€ + 9,20e postikuluja. 
Mutta lähdepä kukkakaupasta tilaamaan 29kpl calloja, en halua edes tietää kuinka paljon ne maksaisivat, näille kun tulee se vajaa 40e yhteishintaa. Eivätkä tasan tarkkaan olisi ihan mustia, saatika sinisiä ;)

Ja mikä parasta minä en saa näitä tapettua, eikä tarvi surra kun parin päivän päästä näillä kukkien tappajan taidoilla on calloista enään muisto ja kuvia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti