Budjetti

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Voihan kutsu!

Bridezilla townista päivää!

Mitään fiksua kun en ole saanut häihin liittyen kehiteltyä edes ajatustasolla, niin otin tänään asiakseni pähkäillä kutsuja. M:n kanssa olikin tuossa lounastauolla kiihkeät keskustelut aiheesta. Halutaan taitettu kutsu jonne sitten saa myös sen hääohjeistuksen jotenkin. Itseasiassa kerkesin jo yhteen kirjapainoon laittamaan viestiä ja kysymään mihin hintaan heiltä kutsut saisi painatettua. 
Selailin myös Now & Foreverin sivuja, lähinnä että minkä mallisia siellä on. Muutenhan ne on kamalan kivoja, mutta kun heiltä saa ne tekstit valmiiksi tulostettuna vain valkoselle paperille. Eikä se käy.

M sitten alkoi pähkäileen josko askarreltaisiin ne kutsut itse. Juu eihän niissä kauaa menisi tehdessä, kun ei niitä niin paljoa tarvitse. Mutta M meinasi että sen mustan kaartongin kanssa sopisi hyvin punainen paperi mihin tekstit tulostetaan. Joo niin kävisi, mutta punainen ei ole teemaväri, ja minä haluan jopa ne kutsut teemaväreissä. Sitten tämä älypää (oikeasti meistä se fiksumpi, jopa huomattavasti fiksumpi) alkoi mutisemaan että pakkoko kaiken on olla teemaväreissä? Menee muuten niin näpertelyksi. No tottakai pitää! Jos teemavärit on musta, sininen ja hopea, niin todellakaan siihen ei enään aleta sotkeen muita värejä!
Sain siis sen mielipiteeni läpi, että mustasta kartongista ja kutsuteksti tulee siniselle paperille.

Juurikin taiteltu malli on se mistä kumpikin tykkää ja semmonen tulossa, mutta mitenkäs sitten se kutsun toinen puoli, siis mikä jää 'ehjäksi', takapuoli vai miten ikinä onkaan. Sinnehän voisi sen meidän nimikirjainlogon laittaa. Ääneen sitä mietin, niin M oli sitä mieltä että ei kun se laitetaan sinne siniselle paperille kutsutekstin yläpuolelle. Minen nyt sitten oikeesti tiedä yhtään mitään, mutta tarviiko minun tietääkään. Mutta joo, askarrellaan itse, jossain välissä täytyy siis lähteä Tampereelle ostamaan tarpeita niin voi jo alkaa askartelemaan (pakko ostaa liikaa sitä kartonkia ja sinistä paperia, minä tunnetusti olen hyvä kämmäämään askartelujuttuja ja M taas on semmonen perfektionisti kun sille päälle sattuu. 

Mutta! Tämmösen muotoon me niitä sitten askarrellaan, joskus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti