Budjetti

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Valokuvaus - check!

Tässä viestittelin tämän henkilön kanssa keneltä meidän kuvausta olen kysellyt, ja nyt on sitten sovittuna sekä pönötyskuvat, että jonkun verran juhlapaikkakuvia (ja toki nämä me+kaaso+bestman kuvat)!
Hinta tulee todellakin halpa (joka jääköön salaisuudeksi ;P ). Tokihan kyseessä on ainakin jollain mittakaavalla amatöörikuvaaja, joka ei minun käsittääkseni ole ennen meitä kuvannut kun yhdet hääkuvat. Minähän olin varautunut suurempaan hintaan, ja tottakai me maksamme kuvaajalle oikeasti meidän näköisille kuville! 
Mehän ensin pohdittiin että otetaan meistä vaan ne viralliset kuvat, mutta nyt tänään pähkäiltiin, että jos kuvat otettaisiin täällä meidän kotimaastossa (ts. lähimetsässä, missä on paikkoja missä me viihdymme melkein ympäri vuoden), ja siittä sitten siirtyminen juhlapaikalle). Eipähän meidän tarvitse kuvaukseen takia lähteä Tampereelle! 'Pönötyskuvien' lisäksi sitten otetaan juhlapaikalta yksityiskohtakuvia ja sitten näitä porukkakuvia meidän ja juhlaväen kanssa. Ja tosiaankin me halutaan me+kaaso & bm -kuvia! Ja ja.. No enivei!
Ja sitten vielä kun kuvaaja tosiaan tulee tänne perämetsään tuolta ihmistenilmoilta! Ei tästä oikeessti voi kun tykätä!
Ja juu, siis tässähän on se, että kuvaaja sitten saa käyttää meidän kuvia portfoliossa, ehkä tästä minun 'kukkii se perunakin' naama ja M:n babyface -naamasta saa jotain fiksuja kuvia (riippuu toki kuvakulmasta!) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti