Budjetti

perjantai 28. elokuuta 2015

Kimpputestailua

Eilen kun pengoin lankalaatikkoa vaatehuoneessa löysin täysin unohduksiin jääneen sinisen satiininauhan, jonka joskus olen jotain tarkoitusta varten ostanut. Päivällä sitten iski pakottava tarve testata miltä suunnilleen kimppu tulee näyttämään.
Jonkun aikaa pähkäilin noiden callojen asettelua, mutta päädyin sitten tuohon että siniset tulee keskelle ja mustat reunalle, jo ihan sen takia että mustia on 12 ja sinisiä 9. Paljonhan tuo vielä asettelua ja fiksailua vaatii, mutta sen voi sitten lähemmin tehdä.
Ja minullahan oli tuossa ongelma että laitanko siihen sinisen vai mustan nauhan ja nyt sitten tulin siihen lopputulokseen, että käytän tuota sinistä, kun se kerran on aivan täydellisen sävyinen.

Oli tuossa noita asetellessa moneen kertaan jutella vieressä löhönneelle koiralle, että on se hyvä kun nuo eivät ole aitoja, varmaan onnituisin aidot telomaan muodottomiksi jos itse pitäisi ne laittaa, sen verran kauan kun noiden kanssa veivatessa meni :D



Sen nyt sitten näkee laitanko noin pitkälle varsia pitkin tuon nauhan vai lyhyemmin, en ihan varma ole tykkäänkö että se on noin pitkällä. Kertokaa toki mielipiteitä :)
Toim.huom. Tuo nauha ei ole tuolta alaosasta mitenkään kiinni kun en löytänyt mitään millä sen olisin saanut, täytyy siihen jotain koittaa löytää, sen sitten on eri asia että mitä.

Päätin tuossa eräänä päivänä myös, että haluan sittenkin M:lle ja BM:lle vieheet, kaasolle rannekukka. Eli täytyy vielä yksi nivaska noita sinisiä tilata, tottakai nekin pitää olla samaa sarjaa kun kimppu on. Saattaa siittä sitten muutama jäädä yli, niin voisi sitten väkertää pienen heittokimpun jos huvittaa alkaa kimppua viskomaan, omaanihan en missään nimessä halua heittää yhtään mihinkään :D

Ja vieheisiinkin keksin jo idean kun selailin Aliexpressin sivulta tekocalloja. Eli tähän tyyliin mutta sinisenä, joko sinisellä tai mustalla nauhalla. Sopii oikein hyvin sitten juhlapaikan somistuksiin, kun sinne tulee kukka-asetelmiin oksia :)

(Kuva Aliexpress-sivulta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti