Budjetti

lauantai 15. elokuuta 2015

Linkki Somistevuokraamon valo-arvontaan!

Näin kun päivät lyhenee ja illat pimenee on sopiva aika alkaa pähkäilemään minkälaisissa tunnelmavalaistuksissa tahtoo syksyä alkaa vastaanottamaan. 
Meillä kotona on ihan ehdoton juttu ihan perinteiset kynttilät, tosin nyt kun on näin kamalan lämmintä ei todellakaan laiteta kynttilöitä palamaan, mutta syksymmällä sitten. 
Ulkona takapihalla meillä on aurinkokennolla toimivia led-valoja ja kun oikein tahtoo fiilistellä laitetaan öljysoihdut palamaan. Niitä tulee myös meidän juhlapaikan pihaan, sinne kun saa laittaa ulkotulet, niin oli sanomattakin selvää että ne sinne laitetaan tunnelmaa luomaan. 
Ja kyllä, hääpaikalle tulee myös sisälle paljon tunnelmavalaistusta, suunnitelmissa on sinisiä led-valoja ja kynttilöitä, ainakin.

Tokihan sisätilojen somistukseen on tarjolla muitakin vaihtoehtoja kun kynttilät. Somistevuokraamolla on valikoimissa tuollaisia harvinaisen suloisia Mix & Match valopallero-sarjoja. Heillä on myös nyt kilpailu jossa voi voittaa omalla väri-combolla kasatut valosarjat omiin juhliin, arvo 45€ sis. toimitus- ja palautuskulut.

Vaikka meillä on harvinaisen selvillä teemavärit, tuotti tämä silti hieman aivonystyröille työtä. Lopulta sitten päädyin kahteen siniseen, harmaaseen ja mustaan, eli 40-16-8-32 yhdistelmään.

Kilpailuun pääsee klikkaamalla tästä.
Ja jos ei onnetar tällä kertaa potkaise, voi Somistevuokraamolta vuokrata ne valot sinne tilaan, hinta ei mielestäni kovasti päätä huimaa.
Ja sinänsäkin hyvin näppärää että noita vuokralle saa, eipähän sitten tarvitse juhlien, on ne sitten häät, puutarhajuhlat tai ihan mitkä vaan, jälkeen pähkäillä sitä mihin nuo laittaa jos ei muuten käyttöä ole :)

(kuva arvontasivulta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti