Budjetti

perjantai 28. elokuuta 2015

Meillekö jätskibuffa...?

M aamulla ennen töihinlähtöä tuli minua herättelemään (tänään kun on päivä että saisin nukkua) ja puhui siinä että entäs jos me kehittäisiin jätski-buffa häihin? Me kun rakastetaan jätskiä!!
Minä en ollut edes tajunnut ajatella jätskibuffaa kun karkkibuffa-ajatus me hylättiin jo aikaa sitten. Aivan mahtava idea taas, että on fiksu mies!

Hän kävi äskön kotona lounaalla ja puheltiin sitten asiasta samalla lisää, nyt kun minäkin olin jo enemmän hereillä kun aamulla :D
Selailin sitä samaista K.RuokaPirkka -lehteä kun hän oli aamulla selannut, ja siinä oli jätskit laitettu sellaisiin parin desin lasipurkkeihin valmiiksi. Siinähän olisi aivan loistava juttu, vajaa pari desiä jos olisi laktoositonta vaniljajätskiä jokaiselle ja tarjolle sitten lisukkeiksi karkkeja, strösseleitä, kastikkeita jne.
Vilkaisu Ikean sivuille että minkälaisia purkkeja siellä on tarjolla, niin tälläisiä voitaisiin hankkia, kun ovat halvempia kun nämä. Ja noihin kansiin sitten laittaisi siniset nauhat koristeeksi, niin ei olisi niin tylsän näköiset.
Ja helpottaisi sitä, että riittääkö se isossa kulhossa oleva jäätelö kaikille, kun purkkeihin saisi valmiiksi saman verran jokaiselle.

(Kuva Ikean sivuilta, Hemsmak - Kannellinen purkki, 1,99e/2kpl)


Pohdintaa aiheutti sitten se, että tehdäänkö me ne kakutkin kun tulee tämä jätskibuffa. Kun sinänsä minä haluan sen kakun leikkauksen :D
Ja eipähän sitten varmaan tarvisi sitä kakkua olla niin paljoa kun olisi jätskiä lisäksi.
Ja ne Daim-cupcaket, miniversioina, ne on ihan pakko olla :P



Kevennykseksi tuo meid... ainakin minun kovasti rakastama Minionsien gelato-pätkä. Ja kyllä, meillä nykyään jätskiä kutsutaan gelatoksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti