Budjetti

lauantai 22. elokuuta 2015

M:n sormus kotona!

Vihdoinkin on M:n sormus saatu kotiin! Voin sanoa että noi kaksi näyttää niin nätiltä vierekkäin :3 En siittä nyt saanut mitään fiksua kuvaa otettua, salamalla hukkuu kokonaan se hiilikuitu-osuus tosta ja ilman salamaa on sitten niin suttunen. Mutta tuolla jossain aiempanahan olin siittä katalogikuvan laittanut :)

Ennen kun sormusta mentiin hakeen niin pyörähdettiin kaason luona. Hän laitto tuossa yksi päivä viestillä kuvan kengistä ja kysy minkä kokonen koipi minulla on, hänellä olisi tommoset ylimääräsenä (liian pieninä). Pakkohan ne oli käydä sovittamaan ja mukaan lähti, vaikka ovatkin ihan pikkusen liian isot. Ostin sinne semmoset geelilätyskät kantapäihin mutta vieläkin on hieman isot, täytyy pähkäillä josko niistä saisi jotenkin sopivammat (jos löytyy joltain vinkkejä, niin niitä otetaan kiitollisena vastaan!). Tai siis pakko saada, nuo on niin ihanat!
Mistä sitten päästäänkin siihen ongelmaan, että nuo kun on ihan tajuttoman sievät ja sopivat vielä teemaankin, että entäs jos nuo olisikin ne hääkengät? M kyseli kun minä tepastelin pitkin keittiötä noi jalassa että jaksanko olla niillä koko päivän. No siittä en tiedä, en ole 'noin korkeisiin' korkoihin oikein tottunut, mutta vielähän tässä ehtii.. Ja kun kuitenkin on noi yhdet kengät tuolla, minähän voisin niillä käydä kuvissa ja noilla sitten saapua juhlapaikalle. Ja voisihan noita kuvauksen ajan roikottaa mukana, vaihtaa sitten vähän sen mukaan missä kuvataan?
Ja minä kun olen sen verran mukavuuden haluinen kakkiainen, niin saatan ihan hyvin juhlapaikalle potkasta kengät pois jalasta ja laittaa ne sitten aina kun tarvii, saapahan jalat siinä lepoa :D

Mutta pidemmittä puheitta, tämmöset löyty kaasolta.


Ovat Funtasman mallistosta ja noissa 'soljissa' vai mitkä koristeet onkaan on hämähäkinseittikuviota, sehän sopii kun nenä päähän meidän teemaan!

Käytiin myös Tigerissa kääntymässä, lähinnä katsastamaan kynttilätarjonta ja etsimään kilikelloa. Ei oikein ollut kynttilävalikoima niin kovin päräyttävä, mustia toki joo löyty, mutta... Mutta. Minä tässä kotiin päästyä olen koittanut googlettaa mustia pöytäkynttilöitä, aika hintsusti tuntuu löytyvän fiksun hintaisia. Ja kaikki siniset on jotain turkoosia/muuta vauvasinistä, ei hyvä.

Kilikello löytyi, tämä siis menee kaasolle ja bm:lle, saavat sitten tuon avulla ihmisiltä saada huomiota, ettei tarvi yskähdellä, huhuilla tai kilistellä lasin kulmia :D

Pitää tuosta tuo lapun riekale vielä nyppiä irti. Ja ajattelin että tuohon laitetaan sitten satiininauha tai muu, voisi sitten olla sitä samaa millä minun kimppu tulee kiinni.

Ja tämä, ai että! Kiinnitti jopa M:n huomion samantien, että tuohan voisi olla kuvissa kiva. Ja tämäkin juu lähti mukaan. En vaan tiedä että pitäisikö sitten olla yksi apukäsipari kun otetaan kuvia missä tämä on, mutta se sitten jotenkin ratkaistaan. Ja myöskin sitten kotimatkalla poksahti päähän ajatus, että tuonhan voisi sitten antaa vieraille, siihen saavat jotain kirjailla (tuo production -kohta menee samalla tekstillä, katsoo mitä keksitään. Jotain muuta kuitenkin kun 'Sukunimi'.) ja sitten jotain ryhmä rämä -kuvia tulisi niistä. 



Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä, haettiin postista paketti joka sisälsi ne aivan ihanat tumman sävyiset korppi vai mikälienee lautasliinat. Ja tuommosia nauhahässäköitä (sinistä, hopeista ja mustaa), katsoo mitä niistä saadaan sitten aikaan, oli M:n idea että semmosia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti